سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کانتینر 20فوت و انواع آن

کانتینر 20فوت و انواع آن

کانتینرها بر اساس ابعاد، ظرفیت حجمی و وزنی به انواع مختلفی تقسیم می­شوند. کانتینر 20فوت یکی از رایج­ترین و پرکاربردترین مدل­های این سازه­ فلزی است. حمل و نقل بسیاری از کالاها از طریق کشتی یا قطار به کمک این کانتینرها انجام می­شود. مواد خوراکی، دارویی، شیمیایی، فلزات، خودرو و … از جمله این کالاها به شمار می­روند. این مقاله به بررسی مشخصات دقیق­تر کانتینرهای 20فوتی اختصاص داده شده است.

قیمت کانتینر 20 فوت

قیمت کانتینر 20فوت و انواع آن بر اساس پارامترهای مختلفی تعیین می­شود. کشور سازنده، شرکت تولیدکننده، استاندارهای درج شده روی محصول و سال تولید از جمله این پارامترها به شمار می­روند.

به طور معمول خرید کانتینرهای 20 فوتی هزینه­ای 4.500.000 الی 8.000.000 تومانی را در برمی­گیرد. البته هزینه تمام شده این کانتینرها در صورت خرید تولیدات شرکت­های خارجی بیشتر است.

دلیل این موضوع را می­توان به نوسانات قیمت ارز نسبت داد. البته در صورت داشتن محدودیت مالی و تلاش برای یک خرید مقرون به صرفه­ تر می­توان از نمونه­های دست دوم موجود در بازار استفاده کرد.

وزن کانتینر 20فوت

وزن کانتینرهای 20فوتی معادل 8/1 تن است. لازم به ذکر است که این سازه حداکثر 5/17 تن کالا را در خود جای می­دهد. البته در برخی محصولات، حداکثر ظرفیت بار این سازه­ها 5/21 تن درج شده است.

 

ابعاد کانتینر 20فوت

ابعاد کانتینرهای 20فوت به شرح زیر است:

  • طول خارجی: 6 متر
  • طول داخلی: 9/5 متر
  • عرض خارجی: 4/2 متر
  • عرض داخلی: 35/2 متر
  • ارتفاع خارجی: 75/2 متر
  • ارتفاع داخلی: 39/2 متر

بر اساس داده­های فوق حجم این کانتینر معادل 2/33 متر مکعب است.

کانتینر 20 فوت DC

همانطور که از نام کانتینر 20فوت خشک یا DC (Dry Container) برمی­آید، برای حمل و نقل کالاهای خشک به کار گرفته می­شود.

این مدل به همراه انواع کانتینرهای GP (General Purpose) برای عموم کالاها مورد استفاده قرار می­گیرند. معمولاً 80 درصد کانتینرهای مورد استفاده در این دو مدل، ابعاد 20 یا 60 فوتی دارند.

انواع کانتینر 20فوت

کانتینرهای 20 فوت بر اساس نوع کاربری به انواع مختلفی از جمله خشک، یخچالی، پهلوباز، روباز، عایق­بندی شده، تهویه­ دار، حرارتی، مخزن­دار و … تقسیم می­شوند.

در کانتینرهای پهلوباز، بخش کناری شامل یک یا چند درب بزرگ تاشو است تا بارگیری را آسان­ و سریع­تر کند. نوع روباز نیز برای حمل و نقل کالاهای خشک از قبیل شن و ماسه مورد استفاده قرار می­گیرد. البته در صورت نیاز می­توان روی این کانتینرها را با پارچه مخصوص پوشاند.

در کانتینر عایق­بندی شده، بدنه در مقابل خروج هوای سرد و ورود گرما محافظت می­شود. مدل­های حرارتی در کنار عایق­بندی بدنه به موتور گرم­کننده نیز مجهز می­باشند.

کانتینر مخزنی دارای مخزن یک یا چند جداره است. جابجایی مایعات و گازهای خطرناک به کمک این کانتینرها انجام می شود.

کانتینرهای 20فوتی از لحاظ نوع کالای حمل شده نیز تقسیم­بندی می­شوند؛ به عنوان مثال می­توان به کانتینر مخصوص حمل احشام یا خودرو اشاره کرد.

از امکانات کانتینر حمل احشام می­توان به دریچه نظافت در پایین، محفظه آب و غذا و سیستم تهویه هوا اشاره کرد. البته کانتینر 20 فوت به دلیل طول کم، تنها گنجایش حمل یک خودرو را داشته و برای حمل تعداد بیشتر مناسب نیست.

کانتینر 20فوت یخچالی

کانتینرهای یخچال­دار با هدف کمک به تجارت بین­المللی مواد غذایی و حفظ کیفیت آنها در حد مطلوب طراحی و تولید شده­اند. این کانتینرها برای حمل و نقل مواد فاسد شدنی از قبیل گوشت، میوه، سبزیجات و دارو کاربرد دارند.

ویژگی مهم سازه­های فوق، داشتن سیستم تهویه هوا از پایین است که هوای سرد کف را به سمت بالا هدایت می­کند. به این ترتیب خطر سرمازدگی محصولات موجود در کانتینر به صفر می­رسد. این سیستم قادر به سرد کردن یک ساعته 260 متر مکعب هوا و جابجایی آن است.

همچنین فیلترهای مناسبی در این کانتینرها برای کنترل رطوبت تعبیه شده است. از دیگر امکانات کانتینرهای یخچال­دار می­توان به سیستم ردیاب آنلاین کالا و سیستم هشداردهنده (برای تغییرات دمایی فضا) اشاره کرد.

کانتینر یخچالی علاوه بر امکانات فوق باید به ژنراتور برق نیز مجهز باشند تا در زمان قطعی جریان برق مشکلی برای مواد غذایی رخ ندهد. ابعاد کانتینر یخچال دار 20 فوت به شرح زیر است:

  • طول داخلی: 42/5 متر
  • عرض داخلی: 34/2 متر
  • ارتفاع داخلی: 39/2 متر
  • محیط داخلی: 3/28 مترمکعب
  • حداکثر ظرفیت بار: 800/20 کیلوگرم

کانتینر 20 و 40 فوت

کانتینرها معمولاً در ابعاد 10، 20، 40 و 40 High Cube (ارتفاع زیاد) تولید و روانه بازار می­شوند. کانتینتر 20 و 40 فوت بیش از سایرین در صنعت حمل و نقل کاربرد دارند. از مزایای این کانتینرها می­توان موارد زیر را برشمرد:

  • جابجایی راحت کالا
  • شمارش راحت کالا
  • سهولت در بارگیری یا تخلیه
  • مقاوم در برابر نفوذ برف و باران
  • محافظت از کالا در برابر سرقت
  • محافظت از کالا در برابر حوادث طبیعی
  • محافظت از کالا در برابر تابش نور خورشید
  سخن پایانی

ما در این مقاله به بررسی مشخصات کانتینر 20فوت پرداختیم. این سازه علاوه بر صنعت حمل و نقل دریایی و زمینی به عنوان مکان مسکونی، خدماتی و فروشاهی نیز کاربرد دارد.

بر اساس نوع کاربری انواع مختلفی از این کانتینرها به صورت عایق­دار، حرارتی، یخچال­دار، روباز، پهلوباز، تهویه­دار و … طراحی و تولید شده است.

بهتر است افرادی که تصمیم به خرید کانتینر 20 فوت دارند قبل از خرید در مورد انواع کانتینر 20 فوتی تحقیق و بررسی کنند.

 

ویلا کانکس یکی از مجموعه فعال و برتر در زمینه طراحی و تولید انواع کانتینر به شمار می­رود. در صورت نیاز به کانتینر 20 فوت تنها کافی است درخواست خود را به شکل آنلاین ثبت کنید. کارشناسان مجموعه در کوتاه­ترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و شما را در راستای یک خرید مطلوب و مقرون ­به­ صرفه یاری می­کنند.